پاسخ: [مادربرد گیگابایت]کمک فوری در زمینه بایوس و خطای AE و A9
نقل قول:
فرجام جان داداش باید خدمتت عرض کنم از تنظیمات خود پیش فرض که چند تا گزینه داشت استفاده کردم تازه گزاشتم روی 3.8 هرتز زیادم بالا نبردم به ADVANCE هم اصلا دست نزدم همچنین بایوس هیچ تغییر فرکانسی ندادم تعجب خودم هم همینه قبلا این گزینه های پیش فرض رو خود گیگا مگه تست نمیکنه که این بلا سر ما نیاد بنابر این مقادیری که مد نظر شما هستش و باید به نرم افزار مراجعه کنید ببینید روی 3.8 هرتز چه مقداری ست کرده
در مورد دیوایسهای حافظه با شما موافقم وقتی سیستم و روشن میکردم 2تا هارد اکسترنال دارم که در واقع حرکتها و صداهایی میدادند که عجیب بود واسم روی سیستم قبلی اینجوری نمیشدند و جالب اینجاست که قبل اینکه شما بگید خودم حس کردم و جداشون کردم اما همچنان مشکل پابرجا بود !!!!!
در مورد
A9 که فرمودید جواب تو حرف خودتون هست اورکلاک از کجا ست میشه؟ بایوس دیگه !!!! وقتی من بایوس و عوض کردم بعد از اورکلاک حتی رفتم توی بایوس LOAD DEFULT Profile هم زدم و باز مشکل اورکلاک پابرجاست پس باید مشکل از بایوس باشه که بر نمیگرده تو حالت DEFULT وگرنه ریست کردن X99 روش دیگه ای داشته باشه!!!!!
شما استاد بنده هستید و حس خودم میگه این مشکلات از آپدیت بایوس هستش بقول یکی از دوستام ما ایرانیها عاشق آپدیت هستیم با اینکه اصلا نیاز نیست وقتی سیستم داره بدون ایراد کار میکنه آپدیتش کرد جز درایور گرافیک منتظر شنیدن راهنمایی شما هستم بازم ممنون
سلام مجدد
اون پروفایل ها صد درصد تست شده هستن و سعی شده تا همه پردازنده های low voltage یا پردازنده های معمولی رو در بر بگیره ، اگر =ردازنده ای به دشت High voltage باشه ممکنه مشکل ایجاد شه ، که فکر نکنم اینقدر پردازندتون های ولتاز باشه :دی آخه احتمال همچین مسئله ای خیلی پایینه
خب بله اگه رفتید داخل بایوس و Load default هم زدید و save and reset کردید و باز هم مشکل پا برجاست میتونه ایراد از بایوس باشه اما اگه فقط در حالت اورکلاک پیش بیاد از ناپایداریه
دقیقا عاشق آپدیت هستیم :دی بطور کلی خود کمپانی های تولید مادربورد و گرافیک میدونی در مورد آپدیت چی میگن؟ بطور غیر رسمی میگن که تا مشکلی مشاهده نکردید که احساس میکنید ممکنه با آپدیت حل بشه(معمولا فیکس های جدید در قسمت دانلود بایوس اعلام میشه که میشه دید مشکلمون توی اون بایوس جدید حل شده یا نه) بهتره که بایوس رو آپدیت نکنید اما 99 درصد مردم وقتی مشکلی هم ندارن وقتی میبینن بایوس جدیدتر اومده آپدیت میکنن :1. (24)::1. (24): در کل ملت آپدیتی هستیم :دی
حالا این راهیو که میگم امتحان کن شاید جواب بده شاید هم نده اما به هر حال ضرری هم نداره :دی
وارد بایوس شو ، Load Default کن اما قبل از save and exit کردن این ولتاژهایی رو که میگم ست کن بعدش Save and reset
ولتاژ Cpu-Input یا VCCIN رو بذار روی 1.85 ولت ، ولتاژ Vcore روی 1.2 و ولتاژ Vring رو روی 1.15 ، ولتاژ VCCSA و VCCIO هم اگر داری بصورت offset باید باشه قاعدتا" ، بهش 0.10 یا همون 0.1 رو اضافه کن و بعدش save and exit کن نتیجه رو بهم بگو
نقل قول:
سلام مجدد
اون پروفایل ها صد درصد تست شده هستن و سعی شده تا همه پردازنده های low voltage یا پردازنده های معمولی رو در بر بگیره ، اگر =ردازنده ای به دشت High voltage باشه ممکنه مشکل ایجاد شه ، که فکر نکنم اینقدر پردازندتون های ولتاز باشه :دی آخه احتمال همچین مسئله ای خیلی پایینه
خب بله اگه رفتید داخل بایوس و Load default هم زدید و save and reset کردید و باز هم مشکل پا برجاست میتونه ایراد از بایوس باشه اما اگه فقط در حالت اورکلاک پیش بیاد از ناپایداریه
دقیقا عاشق آپدیت هستیم :دی بطور کلی خود کمپانی های تولید مادربورد و گرافیک میدونی در مورد آپدیت چی میگن؟ بطور غیر رسمی میگن که تا مشکلی مشاهده نکردید که احساس میکنید ممکنه با آپدیت حل بشه(معمولا فیکس های جدید در قسمت دانلود بایوس اعلام میشه که میشه دید مشکلمون توی اون بایوس جدید حل شده یا نه) بهتره که بایوس رو آپدیت نکنید اما 99 درصد مردم وقتی مشکلی هم ندارن وقتی میبینن بایوس جدیدتر اومده آپدیت میکنن :1. (24)::1. (24): در کل ملت آپدیتی هستیم :دی
حالا این راهیو که میگم امتحان کن شاید جواب بده شاید هم نده اما به هر حال ضرری هم نداره :دی
وارد بایوس شو ، Load Default کن اما قبل از save and exit کردن این ولتاژهایی رو که میگم ست کن بعدش Save and reset
ولتاژ Cpu-Input یا VCCIN رو بذار روی 1.85 ولت ، ولتاژ Vcore روی 1.2 و ولتاژ Vring رو روی 1.15 ، ولتاژ VCCSA و VCCIO هم اگر داری بصورت offset باید باشه قاعدتا" ، بهش 0.10 یا همون 0.1 رو اضافه کن و بعدش save and exit کن نتیجه رو بهم بگو
lمرسی داداش بابت راهنمایی خوبت این روش خوبه حالا میتونم بفهمم ولتاژام با شما میخونه و در حالت دیفالت هست یا نه من تا نیم ساعت دیگه پای سیستمم چک میکنم حتما خبرشو به شما میدم
اساتید یه مشکل دیگه که امیدوارم از بایوس باشه x99 با هاردهای هیبریدی هم همخوانی نداره کش هاردم و خاموش کردم ویندوز بالا اومد حالا easy tune رو دوباره نصب کردم آیا برم دیفالت کنم یا نه در ضمن بایوس رو هم هنوز دست نزدم پیشنهاد چیه؟
نقل قول:
اساتید یه مشکل دیگه که امیدوارم از بایوس باشه x99 با هاردهای هیبریدی هم همخوانی نداره کش هاردم و خاموش کردم ویندوز بالا اومد حالا easy tune رو دوباره نصب کردم آیا برم دیفالت کنم یا نه در ضمن بایوس رو هم هنوز دست نزدم پیشنهاد چیه؟
احتمال داره هاردت مشکل داشته باشه تو قسمت ssd
2 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
احتمال داره هاردت مشکل داشته باشه تو قسمت ssd
بعید میدونم قبل از دستکاریم توی بایوس و اورکلاک داشت عالی کار میکرد به عکسهای زیر توجه کنید صفحه اول غیر فعاله مثل قبل نمیتونم چیزی رو فعال کنم صفحه دوم ولتاژ ها ok هستند؟
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توی قطعات الکترونیکی این که قبلا درست کار میکرد ملاک نیست . دقیق تستش کنید .
نقل قول:
توی قطعات الکترونیکی این که قبلا درست کار میکرد ملاک نیست . دقیق تستش کنید .
نحوه تست OCZ Over drive hybridy 1TB رو میشه بفرمایید
نقل قول:
نحوه تست OCZ Over drive hybridy 1TB رو میشه بفرمایید
ازش بنچمارک بگیرید . هاردهای هیبریدی خرابی ها این شکلی در قسمت ssd زیاد دارند .
نقل قول:
ازش بنچمارک بگیرید . هاردهای هیبریدی خرابی ها این شکلی در قسمت ssd زیاد دارند .
حالا یکی بیاد بگه بنچمارک چیه :love::Love-ssa~! (1):
نقل قول:
حالا یکی بیاد بگه بنچمارک چیه :love::Love-ssa~! (1):
وضعیتش رو با برنامه hd senitel بررسی کن . اسکرین شات قسمت overview رو قرار بده . برای اورکلاک بهتره فرجام جان کمکت کنه . چون اورکلاکر حرفه ای هستند .